MyAppTheme Logo2

Blog

Press release

Киноафиш в твоя джоб!

iПоколението вече има своя отговор на популярните печатни и онлайн справочници. По Кината е ново приложение за iPhone, iPad и iPod Touch, което позволява бързо и лесно да се провери какво върви на големия екран в 11 български града: София, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград, Велико Търново, Плевен, Русе, Сливен, Стара Загора и Ямбол.

Свали press release пакет

За приложението

По Кината има три основни екрана: Актуално, Филми и Кина.

В секция Актуално потребителите могат да проверят кои филми започват най-скоро и къде – прожекциите са подредени по час на започване. Виждат се всички прожекции до вечерта на следващия ден, включително.

Секция Филми съдържа списък с всички филми прожектирани в кината в града на потребителя (който си избира от Настройки), сортирани по азбучен ред.

Кина предлага списък с кината в града, с информация за тях и актуални адреси.

По Кината може да се свали от онлайн магазина App Store. Приложението е безплатно.

За JI Apps

Приложението По Кината е разработено от JI Apps. Компанията предоставя на клиентите си широка гама от уеб и ИТ решения, запазвайки високото качество на предлаганите услуги и продукти. JI Apps има дълъг опит в създаването на продукти, отнасящи се до Електронна търговия, Търговски уеб страници и приложения, както и специализирани поръчкови решения в тези области. Повече информация може да бъде открита на официалната страница на компанията: www.jiapps.com.